greek-flag

greek-flag

Ο ομοφυλόφιλος είναι αξιοσέβαστος όταν κάνει την επιλογή του, χωρίς να ρωτήσει κανέναν, αλλά το ίδιο αξιοσέβαστος είναι και ο απλός πολίτης, ο οποίος κάνει την επιλογή να τον καταψηφίσει ως πολιτικό ή να τον αμφισβητήσει ως δικαστή για τις επιλογές του. Αξιοσέβαστοι όλοι, αλλά με δική τους ευθύνη αποφασίζουν αν θα βρεθούν ο ένας απέναντι στον άλλο. Για όσο διάστημα ζουν "παράλληλα" και ο καθένας απολαμβάνει τις επιλογές του, δεν υπάρχει πρόβλημα. Όποιος περάσει "απέναντι", θα πρέπει να είναι έτοιμος να πληρώσει το κόστος.
Απλά πράγματα. Αν δεν ήταν απλά, δεν θα ήταν έτσι όπως είναι σήμερα. Αν δεν ήταν έτσι όπως τα λέμε, θα έβγαιναν οι ομοφυλόφιλοι δικαστές και θα δήλωναν το "δικαίωμά" τους στην ιδιαιτερότητα. Αν δεν υπήρχε ασύμβατο μεταξύ της ομοφυλοφιλίας και του δικαστικού λειτουργήματος, θα το είχαμε εμπεδώσει. Όπως εμπεδώσαμε ότι πρέπει να τους ακριβοπληρώνουμε, για να έχουμε "δικαιοσύνη". Μέσα στις τελευταίες δεκαετίες της "προόδου" και του "πολιτισμού" θα έπρεπε να έχουν βγει κάποιοι - έστω και λίγοι - ομοφυλόφιλοι δικαστές, για να υπερασπιστούν το "δικαίωμά" τους να δικάζουν, παρά τη φυσική τους ιδιομορφία.
Για να μην το κάνουν αυτό, παρά τις νομικές τους γνώσεις, σημαίνει πως αντιλαμβάνονται - έστω και αν δεν το ομολογούν - ότι υπάρχει κάποιου είδους ασυμβίβαστο. Για να κρατάνε την ομοφυλοφιλική τους "υπερηφάνεια" μόνον για τα ξενοδοχεία και τις βίλες, πάει να πει ότι γνωρίζουν το πρόβλημα καλύτερα απ' ό,τι νομίζουμε. Για να το κρύβουν λοιπόν όλοι ανεξαιρέτως, σημαίνει πως κατανοούν ότι δεν τους συμφέρει να το αποκαλύψουν. Όμως, από τη στιγμή που το θέμα πηγαίνει στην έννοια του συμφέροντος, πρέπει να δούμε τι συμφέρει και την άλλη πλευρά. Αφού τους συμφέρει αυτούς η απόκρυψη, εμάς - όλους τους υπόλοιπους - μας συμφέρει η αποκάλυψη.
Πρέπει να φερθούμε ως Έλληνες και να "ξηλώσουμε" αυτό το καρκίνωμα από τη "ρίζα" του. Να φερθούμε ως γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων. Τι θα έκανε ένας πρόγονός μας, αν τον "ανασταίναμε" και του δείχναμε το "χάλι" της πατρίδα μας. Αν του δείχναμε το σημερινό "χάλι" της Δικαιοσύνης, που οδηγεί τη χώρα στην πλήρη υποταγή στους ξένους και τον λαό στον απόλυτο μαρασμό; Αν του δείχναμε όλους τους προδότες και τους κλέφτες να κυκλοφορούν ελεύθεροι και πλούσιοι και να προκαλούν, παριστάνοντας τους celebrities; Θα έλεγε αυτά, τα οποία επέβαλε η γνώση και η παιδεία του. Θα αναφωνούσε ..."θάνατος στους ομοφυλόφιλους δικαστές", για να ξεβρομίσει η ιστορική πατρίδα της Δημοκρατίας.
Αντιλαμβάνεται ο αναγνώστης ότι δεν ήταν δική μας έμπνευση ο τίτλος του κειμένου. Προκύπτει από τη γνώση μας περί της αρχαίας Ελλάδας. Εμείς απλά είμαστε ..."τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι". Εκείνοι οι άνθρωποι απέκλειαν τους ομοφυλόφιλους από τις δημόσιες θέσεις και άρα εκείνοι οι άνθρωποι σε μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης - όπως η σημερινή - θα φώναζαν "θάνατος στους ομοφυλόφιλους δικαστές". Εμείς απλές μετατροπές στο γλωσσικό μέρος αυτού του συνθήματος θα κάναμε. Μετατροπές του τύπου ..."Όξω πούστη απ' την παράγκα". Δεν χρειάζεται καν να επιστρατεύσουμε δικές μας σκέψεις και επιχειρήματα. Μας "καλύπτουν" πλήρως τα επιχειρήματα των διάσημων προγόνων μας. Των διάσημων "μηχανικών", οι οποίοι "έχτισαν" το πιο διάσημο και όμορφο σύστημα στον κόσμο.
Οι ομοφυλόφιλοι σύντομα θα καταλάβουν ότι έκαναν μεγάλα στρατηγικά σφάλματα. Δεν εκμεταλλεύτηκαν όπως έπρεπε - και άρα με την καλή έννοια - τις περιστάσεις και απλά προσπάθησαν να επωφεληθούν. Για λόγους συμφέροντος "υπηρέτησαν" τους ξένους και τους ντόπιους ιμπεριαλιστές εις βάρος του λαού. Για να τα "κονομήσουν", έκαναν όλη τη βρόμικη "λάντζα" της Νέας Τάξης. Για να εξασφαλίσουν πολλούς και φτηνούς επιβήτορες μέσα από τα βρόμικα γκέτο των λαθρομεταναστών, υπάκουσαν σε όλες τις εντολές της. Το αποτέλεσμα είναι αυτό, το οποίο βλέπουμε. Ό,τι άθλιο ή εμετικό ήθελε να περάσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων στον λαό, αυτούς χρησιμοποίησε.
Αυτοί ανέδειξαν ό,τι πιο σάπιο υπήρχε στην κοινωνία και χτύπησαν ό,τι πιο υγιές. Αυτοί καλλιέργησαν το μίσος για κάθε τι το εθνικό ή πατριωτικό. Αυτοί άλωσαν την εξουσία και παρέδωσαν το δημόσιο κεφάλαιο στους ξένους. Αυτοί άλωσαν τη Δικαστική Εξουσία και δεν ελέγχθηκαν οι προδότες. Αυτοί "απορύθμισαν" τη δημόσια παιδεία, επιδιώκοντας τον παντελή αφελληνισμό της. Αυτοί προκάλεσαν "δολιοφθορές" στην ομαλή λειτουργία του στρατεύματος. Αυτοί υπερασπίστηκαν το δήθεν "πολυπολιτισμικό" μοντέλο και έκαναν δυσχερές το έργο των αστυνομικών οργάνων.
Όμως, το χειρότερο ήταν αυτό, το οποίο επιχείρησαν να κάνουν στο "μυαλό" του ίδιου του λαού ...Η οργανωμένη προσπάθειά τους να αλλοιώσουν τη συνείδησή του. Με τη βοήθεια των αφεντικών τους πήραν στα χέρια τους την ενημέρωση και τη "διασκέδαση" του λαού, προκειμένου να τον αποχαυνώσουν ...Προκειμένου ν' αλλάξουν τα κοινωνικά πρότυπα προς την κατεύθυνση που τους ευνοούσε ...Προκειμένου οι "άρρωστοι" να τον "αρρωστήσουν" ...Προκειμένου οι δούλοι των παθών τους να υποδουλώσουν τον λαό σε ανάλογα πάθη. Το αποτέλεσμα είναι αυτό, το οποίο όλοι μας βλέπουμε και μας έχει παραδώσει στους διεθνείς και όχι μόνον τραπεζίτες. Οι παθιασμένοι ομοφυλόφιλοι μετέτρεψαν τον λαό σε ένα καταναλωτικό κτήνος, που, προκειμένου να εξυπηρετήσει το πάθος του, μπορεί να πουλήσει όχι μόνον την πατρίδα του και το σπίτι του, αλλά και τα ίδια τα παιδιά του. Ένα ανεγκέφαλο κτήνος, που "φορτώνει" διαρκώς πιστωτικές κάρτες, γιατί θέλει τη "θεραπεία" του shopping.
Οι ομοφυλόφιλοι συνεργάστηκαν απόλυτα με την Νέα Τάξη. Καθολικά και ολοκληρωτικά. "Διέπρεψαν" σε όλους τους τομείς, που ενδιέφεραν την Νέα Τάξη. "Διέβρωσαν" τη Δημοκρατία, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα αφεντικά τους. Τη "διέβρωσαν" όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά και όπου αλλού βόλευε τα νέα πλανητικά "αφεντικά". Δεν υπάρχει κράτος και λαός, που να μην έχει πέσει θύμα των ομοφυλοφίλων του. Μιλάμε για παγκόσμια "συμμορία". Συμμορία πλούσια, οργανωμένη και επικίνδυνη. Όλες οι χώρες όλου του κόσμου έχουν πέσει θύματα των ίδιων ανθρώπων. Μπροστά στην άψογη οργάνωσή τους, την άμεση αντίδρασή τους απέναντι στις απειλές και την ομοψυχία τους, οι "κομμουνιστικές διεθνείς" μοιάζουν με προσκοπικά "τζάμπορι".
Με αυτόν τον τρόπο οι ομοφυλόφιλοι δικαίωσαν όλους τους πρωταγωνιστές των Μηδικών Πολέμων. 2500 χρόνια μετά τους πολέμους των ελευθέρων ανθρώπων ενάντια στους σκοταδιστές της Βαβυλώνας δικαιώνονται όλοι οι συμμετέχοντες σ' αυτούς. Δικαιώνονται οι Έλληνες, οι οποίοι, προκειμένου ν' αποφύγουν οργανωμένα φαινόμενα προδοσίας, έπαιρναν προκαταβολικά μέτρα εκεί όπου υπήρχε σοβαρή και αξιόπιστη "πρόγνωση" προδοσίας. Δικαιώνονται όμως και οι Πέρσες, εφόσον αποδεικνύεται ότι γνώριζαν σε ποιες κοινωνικές "δεξαμενές" των αντιπάλων τους έπρεπε να "ψαρεύουν" για προδότες. Απλά εκείνοι δεν τα κατάφεραν τότε, ενώ οι σύγχρονοι Νεοταξίτες πέτυχαν τους στόχους τους.
Όλα αυτά τα πράγματα ο κόσμος - έστω κι αν δεν τα γνωρίζει επακριβώς - μπορεί και τα "αισθάνεται". Γι' αυτόν τον λόγο - και παρ' όλη την προπαγάνδα, που έχει "φαει" - ενστικτωδώς διατηρεί μια αμυντική στάση απέναντί τους. Τους υποπτεύεται για κάτι "κακό", έστω κι αν δεν γνωρίζει επακριβώς το μέγεθος του "δωσιλογισμού" τους. Όμως, αυτή η γνώση που του λείπει σε λίγο καιρό θα του δοθεί και τότε ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Γι' αυτόν τον λόγο θεωρούμε ότι οι ομοφυλόφιλοι έχασαν μια μοναδική ευκαιρία να ενταχθούν στην κοινωνία με καλύτερους όρους.
Στα τελευταία χρόνια - και σε μια εποχή, που το σύστημα, για τους λόγους που περιγράψαμε, τους έκανε παντοδύναμους - φέρθηκαν στους φυσιολογικούς ανθρώπους όπως επί αιώνες τους κατηγορούσαν ότι τους φέρονταν. Φέρθηκαν ρατσιστικά και άδικα και επιστράτευσαν "φαντάσματα", προκειμένου να ευνοήσουν την προπαγανδιστική τους προσπάθεια. Φαίνεται ότι δεν "άντεξαν" την απότομη άνοδό τους και ζαλίστηκαν. Δεν άντεξαν τη γρήγορη άνοδο από τους καμπινέδες των τσοντάδηκων και των ΚΤΕΛ στα υψηλά "σαλόνια" της κοινωνίας και "ζαλίστηκαν".
"Ζαλίστηκαν" και άρχισαν να φέρονται όπως ακριβώς τους φέρονταν εκείνοι, τους οποίους οι ίδιοι κατηγορούσαν. Όπου μπορούσαν επωφελήθηκαν με τα ίδια ρατσιστικά κριτήρια, τα οποία επί αιώνες κατάγγελλαν ότι τους απέκλειαν από τα όνειρά τους. Δημιούργησαν "στεγανά" σε ολόκληρους "χώρους" της κοινωνικής λειτουργίας και τώρα δεν τους ανέχεται ο κόσμος. "Γκετοποίησαν" τα πάντα. ΜΜΕ, τέχνη, μόδα, διαφήμιση ...αλλά και εξουσία, έγιναν "φέουδα" για κίναιδους, γιατί αυτό συνέφερε την άθλια Νέα Τάξη και τους τοκογλύφους "δανειστές" μας.
Τώρα κινδυνεύουν να χάσουν όχι μόνον αυτά, τα οποία κατόρθωσαν αυθαίρετα και άρπαξαν ως στενοί συνεργάτες των Πλανηταρχών, αλλά κι αυτά που δικαιούνται ως άνθρωποι. Δυστυχώς γι' αυτούς, έτσι γίνεται τις περισσότερες φορές. Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός ..."όποιος πάει για τα πολλά χάνει και τα λίγα". Τα πάντα θα επιταχυνθούν, εξαιτίας της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Ήδη τα φαινόμενα έχουν αρχίσει ν' "αποκαλύπτουν" τα μελλούμενα. Ο "ουρανός" έχει αρχίσει να "σκοτεινιάζει" γύρω μας.
Η Νέα Τάξη δείχνει να "ψυχορραγεί" και είναι θέμα χρόνου οι λαοί να επιστρέψουν στις "ρίζες" τους και αυτό σημαίνει να ενεργοποιήσουν τα ένστικτα επιβίωσης. Η "πολυπολιτισμική" και εξαιρετικά "χαλαρών" ηθών Νέα Τάξη δείχνει σημάδια σήψης και αποδιοργάνωσης. Το ένα κράτος μετά το άλλο δηλώνει "παραίτηση" στις επιταγές της. Ο ένας λαός μετά τον άλλο δηλώνει ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει με τις ορδές των "πολιτισμών". Τα μέχρι τώρα δήθεν "δεδομένα" άρχισαν και πάλι να γίνονται "υπό συζήτηση". Οι διάσημοι "κοσμοπολίτες" και "χρισμένοι" συνδαιτυμόνες της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ όλο και πιο σπάνια εμφανίζονται δημοσίως. Όλο και πιο θωρακισμένα αυτοκίνητα χρησιμοποιούν στις μετακινήσεις τους ...Οι πρώην "δημοφιλείς" celebrities με τα "πράσινα" αυτοκίνητα.
Η αναγέννηση του εθνικισμού, του ρατσισμού, της ξενοφοβίας, αλλά και της "ομοφοβίας" είναι θέμα χρόνου να "φουντώσουν". Όλοι είδαμε τι συνέβη πριν λίγες ημέρες στο Βελιγράδι σε μια απόπειρα των ομοφυλόφιλων να κάνουν μια εκδήλωση για την "υπερηφάνεια" τους. Μια εκδήλωση προφανώς χρηματοδοτούμενη από τις ΜΚΟ της Νέας Τάξης. Μια πόλη ολόκληρη τους χτυπούσε. 5000 χιλιάδες αστυνομικοί δεν ήταν αρκετοί για να τους προστατεύσουν. Γιατί; Γιατί ο λαός σε περιόδους κρίσης όλα αυτά τα βλέπει ως προκλήσεις και αντιδρά βίαια. Βλέπει ποιος "συνεργάζεται" με ποιον - και άρα και από ποιον πληρώνεται - και αντιδρά βίαια. Οι Σέρβοι είναι προφανές ότι δεν ξεχνάνε ποιοι τους βομβάρδιζαν και είναι σίγουρο ότι σ' εκείνη την εκδήλωση είδαν πολλούς συνεργάτες τους.
Όταν για έναν λαό υπάρχει κίνδυνος επιβίωσης, δεν υπάρχει πολιτισμός και αυτό σημαίνει ότι όλοι όσοι επωφελήθηκαν από τον πολιτισμό, αλλά δεν τον σεβάστηκαν, θα κινδυνεύσουν. Όλοι όσοι θεώρησαν τον πολιτισμό "αδυναμία" και επωφελήθηκαν εις βάρος της κοινωνίας, σύντομα θα καταλάβουν ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να το κάνουν. Όλοι όσοι "μέθυσαν" από την Νέα Τάξη, σύντομα θα βρεθούν αντιμέτωποι με ένα πολύ άσχημο hangover. Αυτοί, οι οποίοι για λίγα χρόνια αισθάνθηκαν συμπαθείς gay, θα ξαναγίνουν αντιπαθείς πούστηδες ...Από "χαριτωμένοι" θα ξαναγίνουν "παρωχημένοι" ...Από πετυχημένοι θα ξαναγίνουν απελπισμένοι ...Από τα ρετιρέ θα ξαναβρεθούν στα υπόγεια ...και μάλιστα "κουτρουβαλώντας" τις σκάλες.
Μπουνιές, κλωτσιές ...και "κουδούνια" τους περιμένουν στην επόμενη "γωνία" του χρόνου.

Από το άρθρο του Παναγιώτη Τραϊανού με τίτλο:

Κατεβάστε το κείμενο σε μορφή PDF

0 ΣΧΟΛΙΑ:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top