greek-flag

greek-flag

Σε αυτό το "άλλοθι" τούς είναι χρήσιμη η Χρυσή Αυγή. Η Χρυσή Αυγή "λερώνει" την εικόνα των σύγχρονων Ελλήνων. Αφού όμως τους είναι τόσο χρήσιμη η Χρυσή Αυγή - θα έλεγε κάποιος - τότε γιατί την "διαλύουν"; Δεν υπάρχει αντίφαση σ' αυτά τα οποία λέμε; ...Όχι βέβαια ...Την "διαλύουν", για να την κάνουν ακόμα πιο χρήσιμη ...Την "διαλύουν" φαινομενικά, γιατί "πήραν" από αυτήν εκείνο το οποίο μέχρι τώρα ήθελαν και θέλουν να συνεχίσουν να παίρνουν από αυτήν και στο μέλλον. Ό,τι ήταν να τους δώσει με τη νομιμότητά της, τους το έδωσε.
Από εδώ και στο εξής το κέρδος θα τους το δίνει μόνον με την "παρανομία" της. Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Με τη Χρυσή Αυγή θέλουν να παίξουν το παιχνίδι εκείνο, το οποίο έπαιζαν πριν από τον Εμφύλιο με το ΚΚΕ. Τους ηγέτες της θα τους τραβολογούνε στην Ασφάλεια, όπως έκαναν με τους Ζαχαριάδηδες, τους Σιάντους και τους άλλους. Γιατί; ...Για να δημιουργούν εντυπώσεις ...Για να παριστάνουν οι ίδιοι τους δημοκράτες "ήρωες" και να τρομάζουν τον λαό με φασιστικά "φαντάσματα".
Αν γνωρίζει κάποιος το παιχνίδι, το οποίο έπαιξαν με τους χαφιέδες του ΚΚΕ, θα καταλάβει και τι παιχνίδι παίζεται σήμερα με τον Μιχαλολιάκο και τους άλλους ...Τους "ήρωες" της "αντίστασης". Το ΚΚΕ το έβγαλαν τότε στην "παρανομία", όχι επειδή ήταν ισχυρό και το φοβούνταν - όπως νομίζουν κάποιοι - , αλλά για τον ακριβώς αντίθετο λόγο ...Επειδή ήταν αδύναμο και δεν τους εξυπηρετούσε ...Το έβγαλαν στην "παρανομία" απλά και μόνον, για να μην υπάρχει μέθοδος "μέτρησής" του. Γιατί; ...Για να το παρουσιάζουν όπως ήθελαν, όποτε τους βόλευε ...Για να το παρουσιάζουν σαν απειλή για τη δημοκρατία και να βγαίνουν οι ατιμώρητοι δωσίλογοι σαν κομμουνιστοφάγοι και να παριστάνουν τους δημοκράτες ...Για να παρουσιάζουν στη διεθνή κοινότητα τους Έλληνες σαν "κομμουνιστές", που με την ακραία ιδεολογία τους απειλούσαν την ασφάλεια της Δύσης.
Αν το ΚΚΕ εμφανιζόταν αδύναμο, πώς θα έπαιρναν ρόλο "σωτήρα" οι παλιοί δωσίλογοι; Αν το ΚΚΕ εμφανιζόταν αδύναμο, πώς θα έμπαιναν οι "απελευθερωτές" της ηρωικής Ελλάδας ως δυνάμεις Κατοχής; Με αυτό το άλλοθι εισέβαλαν στην Ελλάδα οι σημερινοί δανειστές μας ως δυνάμεις Κατοχής, ενώ η Ελλάδα ήταν ανάμεσα στους νικητές του πολέμου. Ιμπεριαλιστές και δωσίλογοι έπεισαν τους λαούς της Δύσης ότι έπρεπε να το κάνουν αυτό, γιατί η Ελλάδα ήταν "κρυπτοκομμουνιστική" και άρα "επικίνδυνη" ..."Επικίνδυνη" για όλους και βέβαια και για τον εαυτό της ...Την "έσωσαν" και την ίδια με την εισβολή τους.
Μιλάμε για ένα ακραίο παιχνίδι προπαγάνδας, το οποίο καταδίκασε έναν ολόκληρο λαό στον αλληλοσπαραγμό και την καταστροφή. Εξαιτίας του μή-μετρήσιμου ΚΚΕ, οι Έλληνες εμφανίστηκαν σαν "κρυπτοκομμουνιστές" και κανένας δεν αντέδρασε με την εισβολή των δυτικών δυνάμεων μέσα σε μια σύμμαχο χώρα και τη μετέπειτα δρομολόγηση του Εμφυλίου. Αυτό τούς το επέτρεψε το "παράνομο" ΚΚΕ, το οποίο δεν συμμετείχε σε εκλογικές διαδικασίες και επέτρεπε στους άθλιους να παρουσιάζουν την Ελλάδα όπως ήθελαν.
Το ίδιο παιχνίδι επιχειρούν και σήμερα με τη Χρυσή Αυγή. Προκειμένου να εκβιάζουν την Ελλάδα, μέχρι να τη λεηλατήσουν πλήρως, πρέπει να την εμφανίσουν σαν "κρυπτοφασιστική". Προκειμένου να την απειλούν με εισβολές και εμφυλίους, πρέπει να εμφανίσουν τον λαό της σαν φασίστα. Σε μια εποχή που η Γαλλία έχει 24% ακροδεξιούς, η νόμιμη Χρυσή Αυγή με το 6% δεν τους βολεύει ...Δεν τους βολεύει με ένα ποσοστό, το οποίο είναι το ένα τρίτο του ποσοστού της "αγνής" Γαλλίας ή της "άμωμης" Φιλανδίας. Βγάζοντάς την στην παρανομία, έχουν ένα πεδίο προπαγάνδας ορθάνοιχτο. Δεν θα μετριέται το ποσοστό της, γιατί δεν θα συμμετέχει στις εκλογές. Ό,τι θέλει θα λέει ο καθένας και τα "παπαγαλάκια" αυτά θα τα αναπαράγουν. Από τη στιγμή που έγινε η αρχή της συκοφαντίας της Ελλάδας με νόμιμη τη Χρυσή Αυγή, αντιλαμβανόμαστε τι μπορεί να ακολουθήσει στον καιρό της "παρανομίας" της.
Σε λίγο καιρό θα πουν ότι η "παράνομη" Χρυσή Αυγή έχει πάνω από 50% του εκλογικού σώματος και κανένας δεν θα μπορεί να τους διαψεύσει, γιατί δεν θα υπάρχουν τα αντικειμενικά εκείνα στοιχεία, τα οποία απαιτούνται για μια τέτοια διάψευση ...Ό,τι "πιάσει" ...Ό,τι θα "μετράνε" για τους Ευρωπαίους, θα βάζουν κάτι παραπάνω στους Έλληνες ...που είναι περισσότερο "φασίστες". Πάντα οι Έλληνες θα είναι οι πιο "φασίστες" της Ευρώπης ...Αυτοί, οι οποίοι "ανησυχούν" τους "ενάρετους" Ευρωπαίους ...Αυτοί, οι οποίοι "τρομάζουν" μέχρι και την οικογένεια Λεπέν. Κάποιοι θα το αναπαράγουν και πολλοί περισσότεροι θα το πιστεύουν.
Αυτή η χρήσιμη απονομιμοποίηση της Χρυσής Αυγής δεν γινόταν με πολιτικούς όρους, γιατί θα περιελάμβανε μέσα και το ΚΚΕ ...και αυτό ήταν ανεπιθύμητο. Επιπλέον, ακόμα και "λουκέτο" να της έβαζαν, δεν θα έκαναν τίποτε, εφόσον δεν θα τους βόλευε στην προπαγάνδα που ήθελαν να παρουσιάσουν ...Δεν θα τους βόλευε μια νέα "έκδοσή" της με νέο όνομα ...έστω και με τους ίδιους οπαδούς ...Θα έχαναν το "σενάριο" με τον τρόπο αυτόν. Τη Χρυσή Αυγή την ήθελαν "ζωντανή", αλλά "παράνομη" ...Την ήθελαν "διωκόμενη", αλλά με "οπαδούς" ...Την ήθελαν εκτός "εκλογικών" διαδικασιών, αλλά πάντα μέσα στις "δημοσκοπήσεις" ...Να την "μετράνε" μόνοι τους όσο τους βολεύει και να μην "μετριέται" όσο πραγματικά είναι στις εκλογές.
Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για "μάσκες". Τώρα θα πέσουν οι "μάσκες", είτε το θέλουν οι "μασκοφόροι" είτε όχι. Τώρα θα φανεί τι ρόλο παίζει ο Μιχαλολιάκος. Χωρίς τη συνεργασία του δεν μπορεί να παιχτεί αυτό το παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδας. Πρέπει να τους βοηθήσει και ο ίδιος, για να έχουν κέρδη ...Να καθίσει στη φυλακή ως "ηγέτης" της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Τώρα θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος, όπως έλεγε ο "Φύρερ" στις "δόξες" του ...Αυτός, ο οποίος αισθάνεται μια "σιχασιά", όταν μπαίνει στη Βουλή ...Αυτός, που δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα.
 Τώρα θα δούμε πού "ακονίζονται" οι "ξιφολόγχες" ...Δεν ξέρουμε αν ακονίζονται στα τσιμέντα των πεζοδρομίων, αλλά σίγουρα δεν ακονίζονται με δολάρια έξω από τις πρεσβείες. Για όσο διάστημα δέχεται να παραμένει έγκλειστος στις φυλακές ως αρχηγός της Χρυσής Αυγής, είναι ύποπτος για συνεργασία με την CIA και τους τοπικούς δωσίλογους. Για όσο διάστημα δεν επιτρέπει στο κόμμα να αμυνθεί με όλα τα νόμιμα μέσα, είναι ύποπτος συνομωσίας εις βάρος του κόμματος και εις βάρος των χιλιάδων πολιτών που το ψήφισαν. Για όσο διάστημα με την επιλογή του ταυτίζει το κόμμα με μια εγκληματική οργάνωση και εκθέτει τα μέλη και τους απλούς ψηφοφόρους, είναι ένας κοινός προδότης της εμπιστοσύνης που του έδειξαν ...Μαζί του και όλοι οι "συναγωνιστές" του, οι οποίοι δεν παραιτούνται και παραμένουν στη Βουλή ως υπόδικοι.  

Από το άρθρο του Παναγιώτη Τραϊανού:  «ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»
Κατεβάστε το κείμενο σε μορφή PDF

0 ΣΧΟΛΙΑ:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top