greek-flag

greek-flag

Δεν μπορείς να κηρύξεις ένα πολιτικό κόμμα παράνομο ως "εγκληματική οργάνωση" για λόγους που έχουν σχέση με το κοινό έγκλημα. Όσο κι αν αυτό δεν αρέσει στους "έγκριτους" νομομαθείς του Μέγκα, ένα κόμμα μπορεί να κηρυχθεί παράνομο μόνον για πολιτικούς λόγους ...Μόνον για λόγους που "συνδέουν" απόλυτα την κορυφή του με τον τελευταίο του ψηφοφόρο ...Μόνον για λόγους που μπορούν να τους "τσουβαλιάσουν" όλους σε μία κατηγορία ...και για το "τσουβάλιασμα" αυτό το κοινό το έγκλημα δεν αρκεί. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ένα κόμμα μπορεί να κηρυχθεί παράνομο μόνον όταν "στοχεύει" στην κατάλυση της Δημοκρατίας ...Μόνον εάν ο κοινός στόχος όλων αυτών - ηγετών και οπαδών - είναι παράνομος και είναι η κατάλυση της Δημοκρατίας.
Η προστασία της Δημοκρατίας είναι και η μόνη δέσμευση ενός κόμματος απέναντι στον νόμο - όταν αυτό ιδρύεται - και άρα μόνον για την "αθέτηση" αυτής της δέσμευσης μπορεί να κηρυχθεί παράνομο. Το αν κάποια λίγα ή κάποια πολλά του μέλη είναι εγκληματίες, αυτό δεν έχει καμία σχέση με το κόμμα. Αυτό είναι κάτι, το οποίο έχει σχέση με τον κοινό νόμο περί εγκλήματος και σύστασης συμμοριών. Ένα κόμμα είναι υπεύθυνο μόνον γι' αυτό το οποίο κρίνεται και αυτό είναι το καταστατικό του. Από τη στιγμή που το καταστατικό της Χρυσής Αυγής δεν λέει ότι το κόμμα στοχεύει στην "κονόμα" από νταβατζιλίκια, εμπόριο όπλων ή τραμπουκισμούς, η Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να είναι παράνομη.
...Παράνομοι είναι μόνον αυτοί, που το έγκλημα τούς αφορά προσωπικά ...Παράνομοι είναι οι νταβατζήδες, οι έμποροι όπλων και οι τραμπούκοι ...Παράνομοι στο ατομικό επίπεδο που τους αφορά και βεβαίως δεν αφορά το κόμμα. Αν είναι παράνομος ο νταβατζής Λαγός, να πάει φυλακή. Αν είναι παράνομος ο νευρικός Κασιδιάρης, να πάει φυλακή. Γιατί να κηρυχθεί παράνομη η Χρυσή Αυγή και άρα να συγκαταλεγεί στους εγκληματίες ο αφελής εκείνος, ο οποίος απλά φόρεσε το μπλουζάκι της Χρυσής Αυγής και παρίστανε τον Robocop πατριώτη; ...Αυτός είναι βλάκας ...Δεν είναι εγκληματίας ...Η βλακεία δεν είναι έγκλημα.
Τα πράγματα είναι απλά ...Η ευθύνη στο έγκλημα αφορά αυτόν, ο οποίος το διαπράττει ...Δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη στο έγκλημα, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα συλλάμβαναν μαζί με τους εγκληματίες και τους συγγενείς τους, τους ομοϊδεάτες τους, τους ομόφυλούς τους και τους γείτονές τους ...Συλλογική ευθύνη υπάρχει μόνον όταν υπάρχει συλλογικό έγκλημα ...Έγκλημα, όπου, παρά το συλλογικό της εκτέλεσής του, να εμπλέκονται όλοι τους προσωπικά ...Έγκλημα, που να συνδέει απευθείας την κορυφή της "συμμορίας" με τη βάση της.
Απλά πράγματα, τα οποία υποχρεούται να τα γνωρίζει ακόμα και ένας πρωτοετής της νομικής. Αν όλοι αυτοί οι νταβατζήδες - που να δεχθούμε ότι δρούσαν συλλογικά κι οργανωμένα—, ήταν στην προσωπική τους ζωή Πρόσκοποι, θα διωκόταν το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων σαν εγκληματική οργάνωση; Αν ο Ανδρέας Παπανδρέου πήγαινε φυλακή για τα Πάμπερς - μαζί με τους Πασόκους που του τα κουβαλούσαν και του δάνειζαν—, το ΠΑΣΟΚ θα ήταν παράνομο και εγκληματική οργάνωση; ...Θα "χάναμε" την ηρωική μορφή του σημερινού Προέδρου της Δημοκρατίας; Τα κόμματα - ευτυχώς ή δυστυχώς - κρίνονται ΜΟΝΟΝ για τον ρόλο που αναλαμβάνουν και δεσμεύονται να τηρήσουν ...Για τίποτε άλλο.
Το πόσο βλακώδης νομικά είναι η δίωξη της Χρυσής Αυγής μπορεί να το καταλάβει κάποιος μόνον αν γνωρίζει ένα παράδειγμα πραγματικά παράνομης οργάνωσης, που παριστάνει το κόμμα ...Τέτοιο είναι μόνον το ΚΚΕ. Αυτό είναι παράνομο σαν κόμμα, γιατί η ιδεολογία, η οποία πρεσβεύει, είναι αντιδημοκρατική. Είναι παράνομο, γιατί από την κορυφή έως τη βάση του έχει παράνομο στόχο. Είναι παράνομο, γιατί υπάρχει συλλογική παρανομία, που συνδέει απόλυτα την ηγεσία με το απλό μέλος. Είναι παράνομο εις γνώση του και εις γνώση της Πολιτείας και γι' αυτόν το λόγο έχει υποχρεωθεί να "υπογράψει" ειδική δήλωση υποταγής στο Σύνταγμα ...πράγμα το οποίο η Πολιτεία δεν έχει κάνει για κανένα άλλο κόμμα από τα εκατοντάδες που υπάρχουν και έχουν ιδρυθεί μέσα στον χρόνο ...Το ΚΚΕ είναι συνειδητά παράνομο και προκλητικό.
Αν κρίνουμε μάλιστα από τις πρόσφατες δηλώσεις της Παπαρήγα είναι και "αμετανόητο", γιατί, όπως μας διαβεβαίωσε η πρώην Γενική Γραμματέας του, πιστεύει στο "Σφυροδρέπανο" και όχι στη Δημοκρατία ...Προφανώς μόνον τα χρήματα της Δημοκρατίας αρέσουν στο ΚΚΕ. Αυτό το κόμμα μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί ταυτόχρονα και εγκληματική οργάνωση, γιατί το καταστατικό του το καθιστά παράνομο και επιπλέον όλοι αυτοί, οι οποίοι είναι μέλη και ψηφοφόροι του, συνειδητά προσβλέπουν στο κρατικό χρήμα, προκειμένου να διευκολύνουν την επίτευξη του παράνομου συλλογικού τους στόχου.
...Το κρατικό χρήμα τούς μετατρέπει από παράνομο κόμμα σε παράνομη οργάνωση ...Τους συνδέει όλους μαζί εξίσου σε αυτό το οποίο ο νόμος ονομάζει παράνομο και είναι η ανατροπή του Πολιτεύματος ...Τους συνδέει όλους μαζί εξίσου, άσχετα αν κάποιους τους "ταΐζει" και κάποιους άλλους απλά τους διευκολύνει στην επίτευξη του συλλογικού αλλά παράνομου στόχου ...Τους συνδέει εξίσου, εφόσον συλλογικός στόχος είναι η πρωτεύουσα παρανομία της οργάνωσης και όχι το "τάισμα" κάποιων εκ των μελών της.
Γι' αυτόν τον λόγο λέμε ότι η Χρυσή Αυγή μπορεί να διωχθεί μόνον για πολιτικούς λόγους και για κανέναν άλλο λόγο ...Μόνον για λόγους που συνδέουν ΟΛΑ τα μέλη της με μια παράνομη δράση ή σε έναν παράνομο στόχο ...Για λόγους που μέχρι στιγμής - εξ' όσων γνωρίζουμε - δεν υπάρχουν. Η Χρυσή Αυγή δεν έχει δηλώσει στον Άρειο Πάγο πως είναι κόμμα ναζιστικής ιδεολογίας, όπως για παράδειγμα είναι δηλωμένο το ΚΚΕ ως κομμουνιστικό. Άσχετα με το τι πιστεύει κάποιος γι' αυτήν, σημασία έχει τι λεει ο νόμος και τα επίσημα έγγραφα. Η Χρυσή Αυγή είναι δηλωμένη ως απλό δημοκρατικό κόμμα και άρα δεν υπήρχαν τα δεδομένα, ώστε να ληφθούν τα ανάλογα μέτρα για λόγους ασφαλείας ...Δεν έχουν δηλωθεί οι ηγέτες της ως ναζιστές στον Άρειο Πάγο και ούτε έχουν συλληφθεί οπαδοί τους να επιχειρούν την ανατροπή του Πολιτεύματος με την υποστήριξη και των ψηφοφόρων τους.
Τα ναζιστικά κόμματα, για παράδειγμα, που "διώκονται" στην Ευρώπη, είναι παράνομα, γιατί δηλώνουν ναζιστικά στα καταστατικά τους ...Είναι παράνομα μόνον όταν το δηλώνουν, εφόσον δεν υπάρχει μέθοδος να "μυρίζει" η Δικαιοσύνη τα "δάκτυλά" της, προκειμένου να καταλάβει τι κρύβει ο κάθε ιδρυτής κόμματος στο μυαλό του. Από εκεί και πέρα, αν ψευδώς δηλώσουν πως δεν είναι ναζιστικά και με τις πολιτικές τους δράσεις αποδεικνύουν το αντίθετο, διώκονται ...Διώκονται για τις πολιτικές τους πράξεις ...Διώκονται, αν με τις πράξεις και τα έργα τους επιδιώκουν ναζιστικούς στόχους και άρα την κατάλυση της Δημοκρατίας ...Δεν διώκονται επειδή κάποιο μέλος τους είναι νταβατζής στη Φρανκφούρτη και κάποιο άλλο παπατζής στο Βερολίνο ...Δεν διώκονται γιατί έτσι αποφάνθηκε ο μπουχέσας "τοξοβόλος" Βενιζέλος ...Δεν διώκονται γιατί έτσι "συμφώνησαν" μεταξύ τους ο Πρετεντέρης και ο Τσίμας.
Ακριβώς, επειδή υπάρχει αυτή η νομική "αδυναμία" στη δίωξη της Χρυσής Αυγής, κάποιοι θεώρησαν ότι μπορούν να την ξεπεράσουν με "πατέντες". Κάποιο κουτορνίθι του δικαστικού σώματος σκέφτηκε την παπαριά του τύπου "Φύρερ Πρίντσιπ", νομίζοντας ότι με τον τρόπο αυτόν θα "καρφιτσώσει" το κόμμα της Χρυσής Αυγής στον αρχηγό της. Με την "πατέντα" αυτήν θέλησαν να ταυτίσουν τη Χρυσή Αυγή με τον ηγέτη της, ώστε να την ελέγχουν μέσω του εκβιασμού. Απέδωσαν στον "Φύρερ" τις ευθύνες των εγκλημάτων κάποιων μελών τού κόμματος, ώστε οι ευθύνες του "Φύρερ" να γίνουν ευθύνες του κόμματος ...Τις παρανομίες του "Λαγού" τις απέδωσαν στον ηγέτη, ώστε οι παρανομίες τού ηγέτη να γίνονται ταυτόχρονα παρανομίες του κόμματος.
Αυτό είναι κάτι, το οποίο, όταν πρόκειται περί κοινού εγκλήματος, σε καμία περίπτωση δεν στέκει νομικά. Γιατί; ...Γιατί δεν υπάρχουν συλλογικές ευθύνες στο έγκλημα. Το έγκλημα αφορά μόνο αυτούς που το διαπράττουν ...Δεν αφορά ούτε τους συγγενείς τους ούτε τους φίλους τους ούτε τους ιδεολογικούς τους "πατέρες". Οι ηγέτες των κομμάτων μόνον για τα πολιτικά τους "εγκλήματα" διώκονται ως αρχηγοί "εγκληματικών" οργανώσεων με πολιτικούς "συνενόχους". Οι ηγέτες των κομμάτων μόνον πολιτικές ευθύνες αναλαμβάνουν και όχι ποινικές. Οι ηγέτες των κομμάτων μόνον  πολιτικές ευθύνες μοιράζονται με τους συνοδοιπόρους τους και όχι ποινικές.
Αν ο "Φύρερ" σκοτώσει τη γυναίκα του ή κλέψει ένα σαλάμι από το σούπερ μάρκετ, μόνος του πάει φυλακή και όχι με παρέα. Η ιδιότητα του "Φύρερ", δηλαδή, δεν μπορεί να γίνει "γέφυρα" για την απόδοση συλλογικών ποινικών ευθυνών. Ακόμα δηλαδή και να υπάρχει θεσμοθετημένο το δογματικό αυτό "αξίωμα" στο καταστατικό του κόμματος - που είναι σίγουρο ότι για προφανείς λόγους στη Χρυσή Αυγή δεν υπάρχει—, αυτό δεν μπορεί να ξεπερνά το όριο του ιδεολογικού "καθοδηγητή". Στη Χρυσή Αυγή συμβαίνει ό,τι συμβαίνει και σε όλα τα κόμματα, που είναι αρχηγικά ...Όπως συμβαίνει και στην Ορθόδοξη Εκκλησία μας, όπου ο παπάς-ποιμένας είναι ένα είδος "Φύρερ Πριντσίπ", αλλά, αν πιαστεί με τα χέρια στο παγκάρι, πηγαίνει μόνος του φυλακή και όχι με το "ποίμνιο" μαζί.
Τι επιδιώκουν με αυτήν την "πατέντα"; ...Να αναγκάσουν τη Χρυσή Αυγή να "δεθεί" με την υπό κατηγορία ηγεσία της, για να την εκβιάζουν ...Να την "δέσουν" με ένα "βαρίδιο", όπως είναι ο Μιχαλολιάκος, για να τη "βυθίσουν" όποτε και όσο τους βολεύει στο παιχνίδι της προπαγάνδας ...Να την ελέγχουν και να την εκβιάζουν για όσο διάστημα "καθυστερεί" η απονομή δικαιοσύνης, τη στιγμή που η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι φημισμένη για την αργοπορία της. Γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε "απελευθέρωσαν" και τον Κασιδιάρη, ο οποίος εμφανίζεται ως "νούμερο δύο" του κόμματος. Με το "νούμερο ένα" στη φυλακή "δένουν" τη Χρυσή Αυγή με την κατηγορία της παρανομίας και με το "νούμερο δύο" ελεύθερο θα ελέγχουν τις αντιδράσεις της ως κόμμα, εφόσον θα έχουν πάντα έναν υπόδικο ως "αντίπαλό" τους.
Εδώ βέβαια μπορεί ο αναγνώστης να καταλάβει και ποιες δυνατότητες αντίδρασης υπάρχουν για τη Χρυσή Αυγή ως κόμμα ...Ένας καλός δικηγόρος χρειάζεται, σωστή μεθοδολογία και βέβαια καλές προθέσεις από την πλευρά τής σημερινής της ηγεσίας. Η Χρυσή Αυγή, δηλαδή, ως κόμμα - και με βάση το κατηγορητήριο—, μπορεί να αποδείξει όχι μόνον πως δεν είναι η ίδια "εγκληματική οργάνωση", αλλά - αντίθετα - ότι, ακόμα κι αν υπήρχε τέτοια οργάνωση μέσα στα "σπλάχνα" της, έπεσε και η ίδια θύμα της ...Θύμα ενός εσωτερικού "καρκίνου" και θύμα πολλών επιθέσεων από πολλές πλευρές, εφόσον πολλοί ήταν εκείνοι, οι οποίοι την συκοφάντησαν αυτόν τον καιρό.
Η Χρυσή Αυγή, ως κόμμα, πρέπει να "διαφοροποιήσει" τη θέση της από την "οργάνωση", που αυτήν τη στιγμή κατηγορείται για παράνομες πράξεις. Αυτό είναι εύκολο να γίνει ...Αρκούν λίγα άτομα, τα οποία δεν έχουν καμία ανάμιξη σε αυτό το κατηγορητήριο ...Άτομα, τα οποία μπορούν να αποδείξουν πως είναι μέλη του κόμματος και τα οποία δεν έχουν καμία ανάμιξη στα εγκλήματα τα οποία αποδίδονται στους ομοϊδεάτες τους ...Στους συγκεκριμένους ομοϊδεάτες τους. Αυτοί μπορούν να κινήσουν τις διαδικασίες για αλλαγή ηγεσίας στο μεταβατικό στάδιο, κατά το οποίο η σημερινή ηγεσία πρέπει να αντιμετωπίσει τον νόμο και άρα θα έχει και αντικειμενικά πρόβλημα να εξυπηρετήσει τις ανάγκες τού κομματικού της ρόλου.
...Δεν λέμε να τους ανατρέψουν τώρα σε μια δύσκολη καμπή της ζωής τους ...Λέμε να τους ζητήσουν να παραιτηθούν από τις θέσεις τους και να αναστείλουν όλες τις κομματικές τους ιδιότητες, προκειμένου το κόμμα να μπορεί - με μια νέα μεταβατική ηγεσία - να αμυνθεί ...Να μην πολεμά με "μειονέκτημα" ...Να μην αγωνίζεται με το μειονέκτημα ενός φυλακισμένου ηγέτη και ενός υπόδικου αντικαταστάτη του. Εφόσον η ηγεσία τού κόμματος θεωρεί τον εαυτό της αθώο, αλλά ταυτόχρονα και πιστό στους κομματικούς του στόχους, δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα να δώσει την ευκαιρία στο κόμμα να δώσει τη μάχη της επιβίωσης.
forza-traianou-blogspot-com-mixaloliakos Εφόσον ο Μιχαλολιάκος θέλει να σώσει το δημιούργημά του, θα πρέπει μόνος του να το "ξεκαρφιτσώσει" από πάνω του τώρα, που κάποιοι προσπαθούν να "βυθίσουν" τον ίδιο. Ο Μιχαλολιάκος θα αποφασίσει μόνος του για το αν θα συνεχίσουν αυτό το παιχνίδι εις βάρος τού κόμματός του. Ο Μιχαλολιάκος, δηλαδή - και όχι οι δικαστές—, θα είναι αυτός, ο οποίος θα αποφασίσει αν η Χρυσή Αυγή θα ταυτιστεί με εγκληματική οργάνωση ή όχι ...Αυτός θα αποφασίσει αν θα την αφήσει να "επιπλεύσει" και άρα να σωθεί ...Αυτός θα αποφασίσει αν, προκειμένου να "επιπλεύσει" ο ίδιος, θα τη "βυθίζει" μαζί του. Τέτοιες σημαντικές αποφάσεις παίρνουν οι αρχηγοί και τέτοιες αποφάσεις αποκαλύπτουν και ρόλους.
Αναγκαστικά, δηλαδή, θα πρέπει να πέσουν οι "μάσκες" ...Τώρα θα φανεί τι ρόλο παίζει ο Μιχαλολιάκος ...Τώρα θα φανεί αν είναι ο αρχηγός ενός απλού πατριωτικού κόμματος - όπως πρεσβεύει ο ίδιος και η παρέα του - ή αν είναι ένας προβοκάτορας, που συμμετέχει στο "κόλπο" των δανειστών, παριστάνοντας τον "πατριώτη" ...Τώρα θα αποκαλυφθεί αν η Χρυσή Αυγή είναι ένα απλό κόμμα, που - έστω και με ακραίο τρόπο - υπερασπίζεται την πατρίδα ή αν είναι ένα ακόμα "πρότζεκτ" των μυστικών υπηρεσιών, που κάποτε τάιζαν τον Παπαδόπουλο ...Συμμετέχει ή δεν συμμετέχει σε αυτό το "πρότζεκτ" ο Μιχαλολιάκος; ...Από τη συμπεριφορά του μπορεί αυτό να αποδειχθεί.
Αν ο Μιχαλολιάκος είναι καθαρός "ηγέτης" και πατριώτης και θέλει να σωθεί η Χρυσή Αυγή ως κόμμα - γιατί έχει αναλάβει πατριωτικά καθήκοντα—, θα πρέπει να την αφήσει να σωθεί. Αν δεν την αφήσει να σωθεί, είναι πολιτικά ύποπτος. Αν δεν θέλει, μέσω της Χρυσής Αυγής, να πουλήσει ο ίδιος εκδούλευση σε κάποιους, θα πρέπει να παραιτηθεί από την αρχηγία του κόμματος και να ανοίξει τις διαδικασίες για την εκλογή νέας ηγεσίας ...Μεταβατικής ηγεσίας, που δεν θα έχει σχέση με συγγενικά του πρόσωπα ...Μεταβατική ηγεσία, η οποία θα δεσμευτεί εξ' αρχής να παραιτηθεί, όταν θα λήξει η δικαστική περιπέτεια του ιδεολογικού "Φύρερ" ...Ηγεσία, η οποία θα επιλεγεί από τα όργανα του κόμματος με κριτήρια τέτοια, που δεν θα επιτρέπει στη Δικαιοσύνη να την συνδέσει με κανέναν τρόπο με τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορούνται οι υπόλοιποι.
Σε μια τέτοια περίπτωση ο "δρόμος" είναι ανοικτός για την "αντεπίθεση" του κόμματος. Χωρίς τα "βαρίδια" των κατηγορουμένων μπορεί να καταφύγει στη Δικαιοσύνη και να απαιτήσει την κρατική χρηματοδότηση. Η κρατική χρηματοδότηση είναι σε απευθείας αναλογία με τις ψήφους που έλαβε από τον λαό και δεν μπορεί να της την στερεί η "συμμορία" του δικομματισμού για όσο διάστημα χρηματοδοτείται και η ίδια. Η συμμορία, η οποία κατόρθωσε και έχει "φάει" 500 εκατομμύρια ευρώ από τα κρατικά ταμεία ως επιδοτήσεις και άλλα 250 εκατομμύρια από "θαλασσοδάνεια". Τόσα κατόρθωσαν και πήραν παρανόμως κατά κύριο λόγο από την πρώην κρατική ΑΤΕ ...Την κρατική τράπεζα, την οποία βιάστηκαν να την ιδιωτικοποιήσουν πριν καταντήσουν και οι ίδιοι να διώκονται ως εγκληματίες.
Κοντά στο ένα δις ευρώ μάς έχουν κοστίσει τα "κομματόσκυλα" και οι βαρβάτες "μερίδες" τους. Αυτή η συμμορία τώρα μας "πουλάει" πνεύμα και "οικονομία" για τα χρήματα της Χρυσής Αυγής. Οι πονηράδες του βουλιμικού συνταγματολόγου, όμως, δεν πρέπει να βρουν εφαρμογή ...Του κουτοπόνηρου χοντρού, ο οποίος μετά από δεκαετίες πολιτικής καριέρας κατάλαβε ότι η Δημοκρατία δεν πρέπει να χρηματοδοτεί τους "εχθρούς" της, αλλά που ποτέ σε αυτά τα χρόνια δεν είδε ανάμεσα σε αυτούς τους εχθρούς το ΚΚΕ ... Το ΚΚΕ, που - ακόμα και τώρα, που ο λαός υποφέρει - αρνείται πεισματικά κάθε έλεγχο των οικονομικών του. Γιατί θα μπορούσε να είναι η Χρυσή Αυγή εγκληματική συμμορία, εξαιτίας των υπόδικων στελεχών της και να μην είναι για παράδειγμα το ΠΑΣΟΚ τού καταδικασμένου Τσοχατζόπουλου, του Μαντέλη και του Τσουκάτου; ...Πασοκτσίδες δεν είναι όλοι αυτοί;
Έγκλειστος στη φυλακή καταδικασμένος δεν είναι ο παρ' ολίγον αρχηγός τού ΠΑΣΟΚ και παρ' ολίγον Πρωθυπουργός της χώρας; Ένα κόμμα, το οποίο είχε έναν ιστορικό ηγέτη κατηγορούμενο για Πάμπερς και έναν επίδοξο διάδοχο φυλακισμένο για μίζες, δεν είναι πολύ χειρότερο από μια Χρυσή Αυγή των απλών υποδίκων; Ο πρώην αρχηγός του ΠΑΣΟΚ δεν είναι αυτός, ο οποίος περιφέρεται ανά τον κόσμο, φοβούμενος ειδικό δικαστήριο για την "κονόμα" του από το Μνημόνιο; Ο νυν αρχηγός του ΠΑΣΟΚ τώρα δεν περιμένει κι αυτός τη σειρά του για τα Ναυπηγεία; ...Με εκβιασμούς και απειλές κατορθώνει και είναι ακόμα ελεύθερος.
Πιο φτηνή μας βγαίνει η εγκληματικότητα της Χρυσής Αυγής από αυτήν του ΠΑΣΟΚ ...Πιο φτηνοί είναι οι "φασίστες" από τους "δημοκράτες" ...Ψιλικατζήδες είναι οι χρυσαυγίτες μπροστά στους "σοσιαληστές" ...Ο "νταβατζής" Λαγός δεν φτάνει ούτε για να κουβαλάει τα τσιγάρα του Τσοχατζόπουλου ...Λέμε τίποτε περίεργο; Γι' αυτόν τον λόγο θεωρούμε αναγκαία την αλλαγή της πολιτικής της. Η Χρυσή Αυγή με μια μεταβατική ηγεσία, η οποία δεν θα απειλείται, δεν θα εκβιάζεται και δεν θα εξευτελίζεται μέσα στη Βουλή, μπορεί να διεκδικήσει τα χρήματα που παίρνουν και όλοι οι υπόλοιποι για τους ίδιους λόγους.
Από το άρθρο του Παναγιώτη Τραϊανού:  «ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ»
Κατεβάστε το κείμενο σε μορφή PDF

0 ΣΧΟΛΙΑ:

Δημοσίευση σχολίου

 
Top